Liefde & Verbondenheid

Meer weten ...

Herstel & Balans

Meer weten ...

Herstel de balans in je leven

Body

Ons lichaam is onze meest trouwe vriend. Hij vertelt ons niet alleen over wat onze verlangens en zorgen zijn, maar geeft ook haarfijn interne spanning en vermoeidheid aan. Door ons fysieke lichaam voelen we, proeven we, horen we geluiden, voelen temperatuur en onderscheiden geuren en kleuren. We voelen, denken, leven en communiceren mee met andere mensen. Wees lief voor jezelf. Luister naar je lichaam. Je zult ervoor beloond worden!

Mind

Als we onze geest zouden kunnen controleren en weten hoe we het correct en het meest effectief kunnen gebruiken, zou ons leven totaal anders zijn. We zouden niet alleen vrij zijn van dagelijkse angsten, maar zouden slagen in bijna elk werkterrein, of het nu kunst, wetenschap, zaken, politiek of ons persoonlijke leven is. Omdat onze geest in een permanente staat van actie en reactie is, is enige conditionering vereist om het te kalmeren.

Soul

Onze ziel is als een vlam. Het kan soms lichtjes flikkeren en wat somber zijn. Een andere keer kan ook door een klein complimentje het weer gaan stralen en warmte geven. Onze ziel is als een bloem die opbloeit als er liefde in de buurt is. Onze ziel veroudert niet. Ze wordt alleen maar wijzet en mooier na iedere ervaring. Het belangrijkste is dat onze ziel alles begrijpt en altijd eerlijk tegen je is. Onzichtbaar, maar alom aanwezig.